15.7 C
İstanbul
Cuma, Ekim 25, 2024

Biancalani ‘Tekstil Severler’ arasında yerini aldı

Biancalani Textile Machinery, Prato’daki Museo del Tessuto’yu...

Tekstil ihracatçılarına bakanlık desteği müjdesi

2023 yılında gerçekleştirilen 11,6 milyar dolarlık ihracata...

OVP’de hedefler şaştı, ihracat hedefleri aşağı çekildi

Hükümetin 2025-27 dönemi için açıkladığı Orta Vadeli...

1 Hour Shirt; hızlı modadan adil modaya

Fashion Revolution Germany ve döngüsel moda markası...

Nivogo: Türkiye’de ‘geleceği değiştiren moda’ döngüsel dönüşüm

Nivo (yeni) ve go (harekete geçmek) kelimelerinin...

Bego Jeans; temiz denimin hikayesi

Çevresel etkisi en yüksek tekstil ürünlerinden biri...

Picanol Supermax ilk kez ITMA ASIA’da tanıtılacak

DokumaPicanol Supermax ilk kez ITMA ASIA’da tanıtılacak

- Dokuma Haber Sponsoru -

14-18 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında Şanghay’da düzenlenecek olan ITMA ASIA + CITME 2024, Picanol’un hem air jetli hem de rapierli dokuma makinelerinde teknolojik yetkinliğini bir kez daha göstermesi için önemli bir platforma dönüşecek. Etkinliğe gelen ziyaretçiler, Picanol’un yepyeni Supermax rapierli dokuma makinesinin dünya prömiyerini deneyimleyecek. Picanol, toplamda dört farklı yüksek teknolojili dokuma makinesinin yanı sıra 3. Salon’daki E01 numaralı standında PicConnect dijital platformunu sergileyecek. Ayrıca, firma partnerlerine ait diğer stantlarda üç ek Picanol dokuma makinesi daha gösterilecek.

Supermax özellikle Asya pazarlarını hedefliyor

Picanol dokuma Makineleri Başkan Yardımcısı Johan Verstraete; “Picanol olarak, piyasa koşulları uygun olmasa bile yenilik yapmaya devam etmenin son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, yepyeni Supermax rapier makinemizi piyasaya sürerek bu yaklaşımı vurgulamaktan gerçekten heyecan duyuyoruz” dedi. Bu makinenin özellikle Asya pazarlarını hedeflediğini ve bir kez daha endüstri standardını daha da yüksek bir seviyeye taşıdıklarını vurgulayan Verstraete, şunları ekledi: “Son yeniliğimiz, Picanol’un dünyanın lider dokuma makinesi üreticisi olarak konumunu daha da güçlendirmesi anlamına geliyor ve en iyi ürünleri, teknolojik çözümleri ve hizmetleri sunmaya devam ediyoruz. Bunu da standımızda sergileyeceğimiz dört makine ve dijital platform PicConnect ile göstereceğiz.”

En son Supermax’in yanı sıra sergilenecek dört Picanol dokuma makinesi, Ultimax rapier makineleri ve bir OmniPlus-i Connect air jetli dokuma makinesi olacak   Görsel Kaynak: Picanol
En son Supermax’in yanı sıra sergilenecek dört Picanol dokuma makinesi, Ultimax rapier makineleri ve bir OmniPlus-i Connect air jetli dokuma makinesi olacak Görsel Kaynak: Picanol

Supermax’ın tasarımında odaklanılan üç noktayı; maksimum performans ve yüksek kaliteli üretim, yarının sürdürülebilirlik gereksinimlerine hazır olma ve maksimum düzeyde dijitalleştirme sayesinde en yüksek kullanım kolaylığı oluşturuyor. Supermax’ın öne çıkan özellikleri arasında ise geri dönüştürülmüş ipliğe hazır olması, Kılavuzlu Tutucu (GC), mekanik atkı kesici, Dobby S3018, QuickStep atkı tanıtıcı ve BlueBox elektronik platformu yer alıyor.

En son Supermax’in yanı sıra sergilenecek dört Picanol dokuma makinesi, Ultimax rapier makineleri ve bir OmniPlus-i Connect air jetli dokuma makinesi olacak. Ayrıca, satış ve servis ekibi Picanol’un dijital araçlarını ve hizmetlerini tamamen dijital tek bir yeni platformda merkezileştirdiği PicConnect’in benzersiz işlevlerini de sergileyecek. ITMA ASIA + CITME’de ziyaretçiler PicConnect’in tüm avantajlarını ve en son özelliklerini keşfetme fırsatı yakalayacak. Bu, dokumacıların Picanol dokuma makinelerinin sunduğu olanakların tümünden yararlanmalarını sağlayacak.

Diğer haberlere göz atın

Yazarın diğer haberleri

Diğer etiketlere göz atın:

En çok okunan haberler