15.7 C
İstanbul
Cuma, Ekim 25, 2024

Biancalani ‘Tekstil Severler’ arasında yerini aldı

Biancalani Textile Machinery, Prato’daki Museo del Tessuto’yu...

Tekstil ihracatçılarına bakanlık desteği müjdesi

2023 yılında gerçekleştirilen 11,6 milyar dolarlık ihracata...

OVP’de hedefler şaştı, ihracat hedefleri aşağı çekildi

Hükümetin 2025-27 dönemi için açıkladığı Orta Vadeli...

1 Hour Shirt; hızlı modadan adil modaya

Fashion Revolution Germany ve döngüsel moda markası...

Nivogo: Türkiye’de ‘geleceği değiştiren moda’ döngüsel dönüşüm

Nivo (yeni) ve go (harekete geçmek) kelimelerinin...

Bego Jeans; temiz denimin hikayesi

Çevresel etkisi en yüksek tekstil ürünlerinden biri...

Yüksek performanslı Itema dokuma çözümleri ITMA ASIA + CITME 2024’te

DokumaYüksek performanslı Itema dokuma çözümleri ITMA ASIA + CITME 2024’te

- Dokuma Haber Sponsoru -

Gelişmiş dokuma çözümlerinin önde gelen küresel tedarikçilerinden Itema, 14-18 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında Şanghay’daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi’nde (NECC) düzenlenecek ITMA ASIA + CITME 2024’te Çin ve Asya pazarlarıyla buluşacak. Bu prestijli etkinlikte Itema, GalileoRX rapier dokuma makinesi ve yüksek performanslı P7300HP V8 projektilli dokuma makinesi de dahil olmak üzere en ileri dokuma teknolojilerini Salon 3 – Stant C11’de sergileyecek.

Dokumacılığın geçmişi, bugünü ve geleceği Itema standında sergileniyor

Çin’de üretilen en başarılı üst düzey rapier dokuma makinesi olarak belirtilen Itema R9000 ve R9000-2’nin mirasından doğan GalileoRX, pazarın ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak için teknolojik ve tasarım geliştirmelerine sahip ve performans, tekstil ustalığı ve eko-verimlilik açısından rakipsiz seviyelere ulaşıyor. Çin ve Asya tekstil pazarlarının özel ihtiyaçlarını karşılamak için 2022’de piyasaya sürülen Itema GalileoRX, çok çeşitli kumaşları üstün kalite ve hassasiyetle dokuma yeteneğiyle hızla bilinir hale geldi.

Itema standında sergilenecek olan GalileoRX – 2300 mm dokuma genişliğinde – bir Giyim stili dokuyacak ve en son iki Itema yeniliğiyle donatılacak: 15,6 inç genişliğinde dokunmatik, tamamen cam, kapasitif ekranlı Yeni Generatione Makine Konsolu ve iSAVER ®fancy. iSAVER®eco’nun mekatronik teknolojisine dayanan iSAVER®fancy, 6’ya kadar atkı rengiyle mevcut olup rapier makinesinin sol taraf telefini ortadan kaldırarak önemli maliyet tasarrufu ve ham madde ve kaynak israfını azaltarak sürdürülebilir dokumaya önemli katkı sağlıyor.

Güvenilirliği ve yüksek üretkenliği ile tanınan P7300HP V8, denim ve teknik kumaşlar gibi ağır hizmet tipi tekstiller için bile üstün bir kumaş kalitesi sağlıyor   Görsel Kaynak: Itema
Güvenilirliği ve yüksek üretkenliği ile tanınan P7300HP V8, denim ve teknik kumaşlar gibi ağır hizmet tipi tekstiller için bile üstün bir kumaş kalitesi sağlıyor Görsel Kaynak: Itema

Ayrıca, 70. yıl dönümünde, efsanevi projektilli dokuma makinesi uluslararası bir ticaret fuarına muhteşem bir dönüş yapıyor. 3900 mm dokuma genişliğindeki Itema projektilli P7300HP V8, bir Denim stili dokuyacak. Güvenilirliği ve yüksek üretkenliği ile tanınan P7300HP V8, denim ve teknik kumaşlar gibi ağır hizmet tipi tekstiller için bile üstün bir kumaş kalitesi sağlıyor. Itema, projektilli dokuma teknolojisi sunan tek dokuma makinesi üreticisi ve belirli uygulamalar için hala en iyi dokuma makinesi olmaya devam eden projektilli atkı atma teknolojisinin sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

Ziyaretçiler ayrıca Itema’nın ortak stantlarında sergilenen sekiz adet ek Itema rapier dokuma makinesini görme fırsatına sahip olacaklar: Huzhou Hyundai (Julibao) Salon 3 – C08, Lilai (Salon 3 – Stand A38), Tongxiang (Salon 3 – Stand E07), Changfang (Salon 3 – B35), Huling ve Song&Song (Salon 3 – A67).

Diğer haberlere göz atın

Yazarın diğer haberleri

Diğer etiketlere göz atın:

En çok okunan haberler