19.7 C
İstanbul
Cumartesi, Ekim 5, 2024

Ticaret Bakanı Bolat tekstil sektörüne desteklerin süreceği sinyalini verdi

Gerek global enflasyonist ortamdan ve savaşlardan gerekse...

Trützschler’in kurulu BCF ve IDY sistemleri Oerlikon Neumag’a emanet

İsviçreli Oerlikon Grubu’nun Oerlikon Polimer İşleme Çözümleri...

Hazır giyim sektörü alarm verdi: Rekabetçiliğimizi kaybediyoruz

Türkiye’de hazır giyim sektöründe yaşanan kriz derinleşirken,...

1 Hour Shirt; hızlı modadan adil modaya

Fashion Revolution Germany ve döngüsel moda markası...

Nivogo: Türkiye’de ‘geleceği değiştiren moda’ döngüsel dönüşüm

Nivo (yeni) ve go (harekete geçmek) kelimelerinin...

Bego Jeans; temiz denimin hikayesi

Çevresel etkisi en yüksek tekstil ürünlerinden biri...

drupa 2028’in tarihi açıklandı; fuar süresi 9 güne indi

Fuarlardrupa 2028’in tarihi açıklandı; fuar süresi 9 güne indi

- Haber Sponsoru -

drupa 2028, dört yıllık döngüsü doğrultusunda Mayıs 2028’de, bu sefer dokuz günlük bir etkinlik olarak, Düsseldorf’ta gerçekleşecek. Katılımcılardan, drupa komitesinden gelen geri bildirimler ve ziyaretçi anketlerinin dikkatli analizinin ardından fuarın süresinin dinamik sektörün değişen ihtiyaçlarını karşılayacak ve katılımcılar ile ziyaretçiler için daha odaklı ve verimli bir deneyim sağlayacak şekilde ayarlanmasına karar verildi. Baskı ve ambalaj sektörü, sektör etkinliklerinin de gelişmesini gerektiren dinamik bir dönüşümden geçerken, baskı teknolojilerinde dünyanın lider platformu drupa bu anlamda önemini ve anlamını bir kez daha vurgulayacak. 9-17 Mayıs 2028 tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan drupa 2028’in kavramsal yönü, yeni temel görseli ve gelecek iddiası 2025 yılında sektörle paylaşılacak. 

drupa 2028, 9 gün boyunca dopdolu bir fuar deneyimi sunacak

Bu yılki drupa’da ziyaretçilerin yüzde 76’sı üst ve orta düzey yöneticilerden oluşuyordu. Messe Düsseldorf Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Wolfram N. Diener, drupa 2024’ün her zamankinden daha uluslararası olduğunu ve salonlardaki olumlu atmosferin, otomasyon, yapay zeka ve stratejik ortaklıklar aracılığıyla baskı ve ambalaj sektörünü daha sürdürülebilir hale getirmek için sektörün derin bir değişim yaratma kararlılığını yansıttığını söyledi. Diener şu açıklamada bulundu: “Ve bunlar, gelecekte drupa gibi güvenilir bir platforma ihtiyaç duymaya devam edecek önemli hedeflerdir. Ancak, aynı zamanda, dünyanın dört bir yanından çok sayıda karar vericinin katıldığı bir B2B ticaret fuarı olarak, drupa’daki kalış sürelerinin kısaldığı da aşikardı.” Bu nedenle, ticaret fuarı ziyaretlerini maksimum verimlilikle kolaylaştırmak istediklerini aktaran Diener; “Bu ayarlamanın, makine, tesis ve ekipman, interpack ve K alanlarındaki önde gelen küresel ticaret fuarlarımızda edindiğimiz deneyimle de doğrulandığına inanıyoruz; bu fuarlar benzer müşteri profillerine hitap ediyor ve benzer bir sürede çok iyi performans gösteriyor” dedi. 

drupa 2028, 9 gün boyunca dopdolu bir fuar deneyimi sunacak  Görsel Kaynak: Messe Düsseldorf / ctillmann
drupa 2028, 9 gün boyunca dopdolu bir fuar deneyimi sunacak Görsel Kaynak: Messe Düsseldorf / ctillmann

Her zaman olduğu gibi drupa 2028’de de en son teknoloji ve çalışır durumdaki makinelerin özel sunumları yer alacak. Ticaret fuarı süresine ilişkin yeni kurallar, katılımcıların geniş kapsamlı ürün portföylerini, makineleri ve iş akışlarını ve etkileyici bir gösterim programını etkili bir şekilde düzenlemelerine ve sunmalarına olanak sağlamaya devam edecek. 

Drupa komitesi başkanı ve Koenig & Bauer AG CEO’su Dr. Andreas Pleßke, fuarın önemini vurgulayarak yeni belirlenen sürenin destekçisi oldu. Bu yılki etkinliğin bir kez daha etkileyici bir şekilde gösterdiği gibi Koenig & Bauer için drupa’nın rakipsiz bir pazarlama formatı sunduğunu açıklayan Pleßke şunları söyledi: “2028’de başlayacak yeni fuar süresini açıkça memnuniyetle karşılıyoruz, çünkü fuarın uluslararası kapsamını sınırlamadan değişen endüstri gereksinimlerini karşılayacak. Bu, 173 ülkeden ziyaretçinin drupa’ya katılmasıyla da kanıtlandı ve etkinliğin küresel çekiciliği vurgulandı. Başka hiçbir format endüstriden bu kadar yüksek düzeyde ilgi görmüyor.” 

“Fuarın süresinin kısaltılması, sektörün arzusuna doğrudan bir yanıttır”

drupa Direktörü Sabine Geldermann, drupa komitesinin önerilerini, katılımcı ve ziyaretçi anketlerinin sonuçlarını ve ortaklar ile derneklerden gelen geri bildirimleri kapsamlı ve dikkatli bir şekilde analiz ettiklerini belirterek: “Fuar süresinin kısaltılması, uluslararası katılımcılara çığır açan yenilikleri ve teknolojileri keşfetmeleri için benzersiz bir fırsat sunmaya devam eden, daha odaklı ve verimli bir etkinlik arzusuna doğrudan bir yanıttır” dedi. 

Diğer önemli global drupa tarihleri ​​arasında Ekim 2024’te Pack Print Plas Philippines, Şubat 2025’te Printpack Alger ve Mayıs 2025’te Düsseldorf’ta düzenlenecek PRINT & DIGITAL CONVENTION yer alıyor.

Diğer haberlere göz atın

Yazarın diğer haberleri

Diğer etiketlere göz atın:

En çok okunan haberler