Yenilikçi teknolojileriyle Türk tekstil sektöründe önemli bir yere sahip olan EFI Reggiani, son dönemde geliştirdiği dijital tekstil baskı çözümlerini 14-18 Haziran tarihleri arasında ITM 2022 fuarında sergileyecek. Firmanın 150 m2’lik standında, pazarda devrim yaratacak ve müşterilerin işlerini dijital dönüşüm ve büyüme yoluyla destekleyecek yeni çözümler yer alacak. EFI Reggiani Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Adele Genoni fuarda sergilenecek yeniliklerle ilgili detayları Textilegence’a anlattı.
Genoni, pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra müşterileri ve partnerleriyle yüz yüze görüşecekleri ve baskı üreticilerini iş başında görecekleri için ITM 2022’nin heyecanla dolu olacağına inandıklarını söyledi. Genoni; “İşler çevrimiçi olarak yürütülebilse de, ağ kurabileceğiniz ve yeni baskı makinelerinin performanslarını doğrudan fuar alanında sergileyebileceğiniz yüz yüze görüşmenin yerini hiçbir şey tutamaz. En son teknolojilerimizi sergilemeyi ve aynı zamanda müşterilerimizden sektörle ilgili geri bildirimleri ve içgörüleri öğrenmeyi ve duymayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
EFI Reggiani fuarda endüstriyel müşterilerin ihtiyaçlarına odaklanacak
Adele Genoni, ITM 2022 katılımlarının öncelikli olarak endüstriyel müşterilerin ihtiyaç duyduğu yüksek üretkenlik, yüksek güvenilirlik ve yüksek doğruluk konularına odaklanacağını belirtti; Bunların, dijital baskı çözümleri aracılığıyla, benzersiz performanslar sunarken olağanüstü baskı kalitesi ve aynı zamanda etkin Toplam Sahip Olma Maliyeti sağlayabildiğini aktardı. Yeni sürdürülebilir tekstil baskı çözümlerinin önemine dikkat çeken Genoni, fuarda ele alınacak diğer bir önemli konunun da bu alanda olacağını dile getirdi. Genoni ziyaretçilerin EFI Reggiani’nin daha çevre dostu ve entegrasyonu daha kolay çözümlerinden; giriş seviyesi, orta hacimli ve yüksek hacimli TERRA platform baskı makineleri hakkında daha fazla bilgi edinebileceklerini söyledi. Genoni ayrıca, yazılım inovasyonu sayesinde müşterilerine optimize edilmiş ve sorunsuz bir deneyim sunmak için Endüstri 4.0 ve entegre uçtan uca dijital çözümlere büyük ölçüde odaklanacaklarını belirtti.
Müşterileri tarafından belirlenen üst düzey gereksinimleri karşılamak için hızla değişen ortama uyum sağlamanın önemini vurgulayan Genoni, bu nedenle EFI Reggiani’nin Ar-Ge çalışmalarına oldukça çaba harcadığını ifade etti. Türkiye pazarının her zaman yenilik ve kaliteye ilgi duyduğunu söyleyen Genoni, Türkiye’deki endüstriyel tekstil üreticileriyle olan uzun süreli ilişkisinden gurur duyduğunu ve bu şirketlerin çoğunun daha sürdürülebilir dijital teknolojileri hızla benimsemesinin onları bu yöndeki çalışmalar konusunda cesaretlendirdiğini dile getirdi.
Türkiye’de 1964 yılından bu yana faaliyetlerde bulunan EFI Reggiani, son birkaç yılda yerel bir Satış Sonrası Servis biriminin oluşturulması ve bir boya Ar-Ge ve üretiminin genişletilmesiyle bölgedeki varlığını daha da güçlendirdi. EFI Reggiani 2019 yılında, baskı boyaları üreticisi Bursa merkezli BDR Boya Kimya’yı bünyesine katarak stratejik bir yatırıma imza atmıştı.